Trender kommer och går

Människor som idag är unga kanske inte vet vad en vinylspelare är och vet heller inte vad en vinylskiva är. Men om du önskar att det vore annorlunda och att många fler skulle dela samma kärlek som du gör för vinylskivor så behöver du inte hänga läpp för det. Det är nämligen så att saker som är ganska gamla ofta kommer tillbaka och blir trendiga igen.

Tänk bara på kläder. Det var ju på 70-talet som det var trendigt med utsvängda jeans - vilket det är nu också. Så kan det också bli med vinylskivor. Att ha en vinylspelare är väldigt trendigt trots att många kanske inte tror det. Det gäller bara att de som redan har en kärlek för detta visar det för unga så att trenden kan leva vidare.

Kommer nog alltid vara en del av musiken

Att spela upp musik med hjälp av vinylskivor kommer nog alltid att ses som något lite retro och exklusivt eftersom att det inte är så ofta som det händer i dagens samhälle. Trots att det kanske inte känns som att vinylspelaren används ofta så kommer den nog ändå alltid att finnas kvar eftersom att det är en så stor del av musikens historia.

Kanske är det så att unga människor idag inte vet vad vinylskivan är eftersom att det inte är någon som har visat dem. Så det kanske är din uppgift att visa dem hur man spelar en vinylskiva för att de ska hitta intresse för det.